Trako,byggnad,1230x600_3c

Expert på dragstänger

Trailerkomponenter AB (TRAKO) startade 1974 i Mjölby. Vår styrka är att ta fram typgodkända och kundunika lösningar inom den tunga transportnäringen med fokus på dragstänger och lastväxlarlås för alla släpvagnsfabrikat på den nordiska marknaden. Våra produkter används främst inom skogs- och gruvindustrin samt vid väg- och fjärrtransporter.

Med mer än 40 års erfarenhet i branschen kan du vara säker på att vi tar fram kvalitativa och flexibla lösningar anpassade efter ditt behov.

Produktion och lager i Mjölby

Vår verksamhet finns i Hulje industriområde i Mjölby, där vi förfogar över 2000 m² lager och tillverkningsyta. Här tillverkar vi dragstänger och lastväxlarlås av olika modeller.
I vårt lager har vi ett brett urval av fordonskomponenter som t.ex stänkskydd, Parlok-stänkskärmar, stänkskärmskonsoller, dörrlås, hållare, gångjärn, låsanordningar, chassifästen och chassiutrustning.

Service och reservdelar

Utöver vårt breda sortiment av dragstänger har vi ett brett sortiment av tillbehör och reservdelar. Via vårt stora kontaktnät kan vi även erbjuda snabba leveranser och service.

DELA