Lösningar

Lösningar

Påbyggare

Påbyggare förväntar sig kvalitet och hållfasthet hos en dragstång – det är självklart. Men vi levererar också flexibilitet, service och korta ledtider, även när beställningen gäller en skräddarsydd, typgodkänd lösning.

Trako designar och tillverkar specialanpassade dragstänger för specifika transportbehov – med snabb leverans, service och support.

Verkstäder

Korta leveranstider är avgörande när verkstäder beställer dragstänger, lastväxlarlås eller reservdelar. Ett 2000 m2 lager och ett omfattande nätverk av samarbetspartners i Sverige och distributörer över hela Skandinavien innebär att Trako kan garantera snabba leveranser.

Åkerier

Ett åkeri som sätter en bil i trafik måste kunna lita på att kopplingsutrustningen är byggd för att hålla. Pålitliga, slitstarka dragstänger som garanterat klarar de tyngsta lasterna ger maximal drifttid, och ingen chaufför vill slösa tid med en krånglande koppling. Dragstången ska vara enkel att använda, enkel att serva och framför allt – säker.

Säkerheten är helt avgörande. Vi använder omfattande testning och vi CAD-simulerar alla dragstänger. Samtliga stänger är också typgodkända av den europeiska fordonsmyndigheten RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer) i Holland.